Очаквайте - Чучулигата от 17 Декември по Диема Фемили


Фериде (Фахрие Евджен) е момиче, изгубило и двамата си родители, когато е била малка. Тя започва да учи във фреско училище в Истанбул, а лятната ваканция прекарва със семейството на леля си. Макар и да е сираче от малка, Фериде не се чувства самотна. Тя има много приятели в училище. Жизнена и палава е, за разлика от другите в училището. 

Леля й има две деца - очарователният мъж Кармар (Бурак Йозчивит) и младата Неджмие. Неджмие ревнува родителите си от Фериде. Камран пък е млад, успешен лекар. Много трудолюбив и спокоен мъж. Той и Фериде често прекарват времето си в спорове дори и без причина. Всъщност те са влюбени, но не са наясно с това. 

С течение на времето пламъците на тази любов успяват да изгорят и двама им. Разочарована, точно в деня на сватбата им, от това, че е разбрала за изневярава на Камран, Фериде го изоставя и бяга от Истанбул. Оставя всичко зад себе си и тръгва по един нов път. Тя става учителка и се опитва да си създаде нов живот, но изпепеляващата любов от детството й никога няма да я остави на мира.

Какво ще се случи с Фериде? Дали тя отново ще се срещне с Камран и ще успее ли да му прости? Проследете новия сериал "Чучулигата" от 17 Декември (четвъртък) всеки делник от 22:30 с повторение на следващия ден от 17:00 по Диема Фемили.

* сериалът е по мотивите на романа на Решат Нури от 1922, носещ същото заглавие

Име на сериала: Чучулигата
Жанр: Романтична драма
Оригинални епизоди: 30
Излъчена по: Канал Д
Година: 2013-2014
Продукция: TIMS