В Турция тръгва нов римейк, този път на Непорочната Джейн


През последните години все повече римейкове на американски сериали тръгнаха в Турция. Като по-успешни се отличиха "Кварталът на богатите", "Отмъщението", "Къде е дъщеря ми?", "Мълчаливите" и др. Съвсем скоро в Турция тръгва нов римейк, този път на модерната поредица "Непорочната Джейн".

Историята е следната:
Инджи е родена от майка тинейджърка, която се е сблъскала с много трудности за да я отгледа. Тя е решена да не повтаря грешката на майка си. Живота й върви по план - учителка е и е сгодена за привлекателния Серхат, който подкрепя решението й да остане девствена до сключването на брака. Един ден обаче животът на момичето се преобръща с краката нагоре, когато по време на преглед при лекаря тя случайно бива изкуствено осеменена с проби, предвидени за пациентката в другата стая. Така Инджи забременява и се оказва в доста откачена ситуация. Нещата се усложняват още повече, когато разбира, че донорът на спермата е шефът й Енгин. През какво ще премине младото момиче заедно с майка си и баба си? Как ще се справи с огромната отговорност да отгледа дете? И кой ще бъде баща на детето? Това ще видите в новия сериал "Hayat Mucizelere Gebe".

Може и да ви се струва странно, че точно в Турция ще започне да се излъчва подобен сериал, но това е самата истина. Канал Д предприемат смело решение, залагайки точно на тази продукция. Има голяма вероятност сериалът да не се хареса на зрителите, тъй като турците все още са доста консервативен народ, но не е изключително да стане и хит именно заради необичайната си история.


Сериалът започва през Декември по Канал Д, както вече споменахме. Участие в него ще вземат:

Дамла Колбай в ролята на Инджи


Юсуф Акгюн("Огледален свят") в ролята на Серхат (годеникът на Инджи)


Ийт Дикмен в ролята на Енгин (шефът на Инджи)


Ханде Атайзи ("Ангелският остров") в ролята на Сюхейля



По-долу можете да видите и излезналите два трейлъра към сериала.




А вие очаквате ли го?